06 (32) / 786-767

Már több mint 18 éve az Önök szolgálatában.

Főbb Termékeink

fonat  vadhalo
  *a képek csak illusztrációk

Fonatok

Kiválló minőségű, saját gyártású fonatok. Aprószeműtől a nagy szeműig, alacsonytól a magas fonatig mindent megtalálhat nálunk amire szüksége lehet......

Vadhálók

Kiválló minőségü, hazai gyártmányú csuklósan kapcsolat vadhálók. A normál falhasználástól a vadvédelemre alkalmas hálóig nálunk mindent megtalál.......

Kérjük, írja be a felhasználói fiókjához tartozó e-mail-címet. Felhasználónevét meg fogjuk küldeni az e-mail-címére, amennyiben megtaláljuk az adatbázisunkban.

Kerítés fonatok

Egészen az apró szemű madárhálótól a fonott drótkerítésig nálunk mindent megtalálhat. Cégünk már több évtizedes tapasztalattal gyártja a fonott kerítéseket, magas minőségű termékeink biztosan védik az Önök vagyonát, ingatlanjait.

Vadhálók

Magas minőségű, Magyarországon gyártott több évtizedes tapasztalattal rendelkező gyártótól származó kitűnő minőségű vadhálók. A standard minőségű hálótól kezdve egészen a prémium kategóriáig minden igényt ki tudunk elégíteni.

Huzalok

A prémium kategóriás Bezinal 2000-es huzaltól a gyakran használt tüzihorganyzott és lágyított (fekete) huzalok különböző méretű kiviteleit nálunk megtalálhatja. Használatuk sokrétű, élettartamuk akár 40-50év is lehet.