06 (32) / 786-767

Erősebb, szebb, jobb!
Egyedülálló fonat a kitalálótól.

 

3d kerites fonat d&m

3D Fonat

3D és Méhsejt profilú fonat, közvetlenül a kitalálótól!

Méret (mm) Kocka (lyuk) belső átmérő  Huzal Átmérő Csúcs távolság Kitüremkedés (mm)  Magasság (mm) MAX.
 55x55 55  2-2.5  80  25  2000

Mitől másabb a D&M fonat, mint a hagyományos fonat?
- A különleges fonási technológiának köszönhetően, a fonat sokkal erősebb lesz, így merevebb és erősebb kerítést kapunk.
- Mindkét oldalon hullámosított drótfonat eltér a hagyományos síkfekvésű drótfonattól, mivel a sík mindkét oldala megadott magasságban domborított. Ez a domborítás méhsejt díszítő formát mutat a felszerelt kerítésen.

Mitől másabb a 3D fonat, mint a hagyományos fonat?
- A különleges fonási technológiának köszönhetően, a fonat sokkal erősebb lesz, így merevebb és erősebb kerítést kapunk.
- Egy oldalon hullámosított drótfonat eltér a hagyományos síkfekvésű drótfonattól, mivel a sík egyik oldala megadott magasságban domborított. Ez a domborítás díszítő formát mutat a felszerelt kerítésen.

 Alapanyag:
Kis karbon tartalmú lágy acél huzal ST 37-2 vagy RST 37-2 minőségű, tűzi horganyzott huzal, normál horganyozással, ill. PVC műanyag bevonatú kivitelben.

Horganyréteg vastagsága: 60-80 gr/nm2.
Szakító szilárdság: max. 550N/mm2.
Élettartam: 10-15 év

Felhasználása:
Felszerelhető a domborított oldallal, így sima oldala hátulra kerül, de ha nem kívánjuk a domborított oldalt, egyszerűen megfordítjuk, és a sima kivitelű oldala kerül kívülre. Kertbe építve is mutatós.

Felhasználási terület:
- házak, kiskertek körülkerítésére ajánljuk.

Gyártási hossz: 10, 15, 20m-es tekercsben

Rendelje meg Ön is közvetlenül a kitalálótól!!!

Kerítés fonatok

Egészen az apró szemű madárhálótól a fonott drótkerítésig nálunk mindent megtalálhat. Cégünk már több évtizedes tapasztalattal gyártja a fonott kerítéseket, magas minőségű termékeink biztosan védik az Önök vagyonát, ingatlanjait.

Vadhálók

Magas minőségű, Magyarországon gyártott több évtizedes tapasztalattal rendelkező gyártótól származó kitűnő minőségű vadhálók. A standard minőségű hálótól kezdve egészen a prémium kategóriáig minden igényt ki tudunk elégíteni.

Huzalok

A prémium kategóriás Bezinal 2000-es huzaltól a gyakran használt tüzihorganyzott és lágyított (fekete) huzalok különböző méretű kiviteleit nálunk megtalálhatja. Használatuk sokrétű, élettartamuk akár 40-50év is lehet.